ANGELIQUE LEENHEERS

ANGELIQUE LEENHEERS

Assistent Manager

0641237105

info@increaselife.nl

Circle Image

Forever Living verkoopt niet alleen geweldige producten, ze bieden je ook een grote kans!

Of je nu op zoek bent naar een hoger inkomen en meer vrije tijd of dat je een eigen bedrijf wil starten, zonder enorme investeringen, wij kunnen je de tools aan bieden om dat te verwezenlijken.

 

Bereik je dromen met Forever Living

Ben je klaar voor een verandering? Forever heeft miljoenen mensen over de hele wereld geholpen er beter uit te zien, zich beter te voelen en het leven van hun dromen te leven. Ontdek Forever en leer hoe je, je eigen bedrijf op kunt bouwen en het leven te leiden dat je verdient. Integriteit, waardering en erkenning staat hoog in het vaandel bij Forever.
 

Forever bied je de mogelijkheid om een inkomen te verdienen waar geen plafond aan zit. Financiële onafhankelijkheid. Dat is zeker mogelijk binnen Forever. Het is wel van belang dat je weet dat het geen snel rijk systeem is maar dat je er hard voor moet werken. Vastberadenheid en jezelf de tijd geven om er te komen is zeker van belang. Je bedrijf is over erf baar. Mocht er iets met je gebeuren dan word het bedrijf doorgegeven aan je dierbaren.


Er zijn 3 manieren waarop je kunt verdienen met Forever:

Optie 1 – met producten werken

Wanneer je de producten in de markt wil zetten, start je met de producten eerst zelf uit te gaan proberen. Eigen ervaring is erg belangrijk. Zodra je de box, waarin een selectie van onze best verkopende producten en literatuur zit, in je bezit hebt kun je aan de slag.

Door een solide klantenkring op te bouwen van 20 tot 30 klanten, kun je al een mooi inkomen verdienen tussen de € 200 tot € 400 per maand. Je verteld je eigen ervaringen tegen anderen en zo begin je met het verkopen van de producten. Als business owner koop je de producten in met een korting die al snel kan oplopen waardoor de verdiensten steeds meer worden.


Optie 2 - Team Leading

Door de producten in de markt te zetten kun je al een mooi inkomen verdienen. Maar de grotere inkomens worden binnen Forever verdiend door het opbouwen van een team. We begeleiden en coachen je door middel van verschillende trainingen en helpen je om potentiële teamleden te vinden, hun te introduceren in het bedrijf en hun te helpen hun eigen weg in te slaan. Je verdient een commissie op basis van de omzetten van je teamleden. Naar mate dat je binnen het concept groeit, zal dat steeds meer worden. Er gaat geen geld om tussen je team leden en jou. Dit gaat allemaal via Forever. Als je een team hebt opgebouwd kun je gemiddeld tussen de € 800 en € 2000 euro per maand verdienen op part time basis.


Optie 3 - Business Building

Zodra je je team hebt opgebouwd, kun je jezelf meer bezig gaan houden met het coachen en vooral begeleiden van je teamleden. Je gaat hun leren om ook hun eigen teams op te gaan bouwen en te zorgen dat je teamleden ook meer gaan verdienen.  Je zal zo’n 20 a 30 uur per week bezig zijn met het coachen en ondersteunen van je groeiende teams. De verdiensten zijn dan ook aanzienlijk gegroeid. Je kan dan gemiddeld tussen de € 2000 en € 10.000 +++++ gaan verdienen.

Als je eenmaal een bepaald niveau hebt bereikt binnen Forever, kun je genieten van allerlei extra’s zoals internationale reizen, car plan en bonus cheque’s. Zoals ik al eerder vermelde, erkenning en waardering staan hoog in het vaandel binnen Forever.

We zijn op zoek naar gemotiveerde, enthousiaste mensen om ons groeiende team te versterken lokaal, nationaal en internationaal. Als je meer wil weten neem dan contact op en dan kunnen we kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.